ИМОТИ

Търговски център „ЕМ Дизайн“

Търговски център „ЕМ Дизайн“

гр. Плевен

Цена: 2 750 000 EUR

Офиси под наем

Офиси под наем

гр. Стара Загора

Цена: По договаряне

Административна сграда гр. Сливен

Административна сграда гр. Сливен

гр. Сливен

Цена: 825 000 лв без ДДС

Търговски център „Явор“

Търговски център „Явор“

гр. Перник

Цена: По договаряне

Завод „Фригус“

Завод „Фригус“

гр. София

Цена: По договаряне